01 Aralık 2010

EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

TORONTODAN MİSAFİRLERİMİZ VAR

Küreselleşen dünyamızda sayılır mevkilere gelmek, dünya gündemini yakından takip etmek ve her geçen gün hızla değişen piyasalardan haberdar olabilmek için dünyanın ortak dili İngilizce’ ye en iyi şekilde hakim olmalıyız. Günümüz şartlarında artik sadece İngilizce’ yi öğrenmek yetmemekle beraber uluslararası markette kültürler arası farklılıkları bilmek, kişisel networkumuzu geliştirmemiz, ve kendimizi dünya vatandaşı haline getirmemiz gerekir.
Buradan yola çıkarak öğrencilerimizin hayta bakış açılarını genişletmek için Toronto merkezli Crown Yurtdışı Eğitim Danışmanlığını okulumuza davet ettik.

Kültürler mozaği olan Toronto’yu bize tanıtmak için gelen organizasyon koordinatörü Filiz AZAR, uluslararası geliştirme yöneticisi Şenol KAYA, Humber Üniversitesi Uluslararası istihdam yöneticisi Tania SHERWEROLL, Seneca Üniversitesi uluslararası geliştirme yöneticisi Phllys GATE Kanada’ daki Humber ve Secena üniversitelerini, eğitim şartlarını, sosyal hayatı anlattılar.

Dünyanın 14 ülkesinde hizmet veren Crown Yurtdisi Eğitim Danışmanlığına, Secena ve Humber Üniversitesi yöneticilerine İçel Koleji ailesi olarak bizi bilgilendirme amacıyla geldikleri için  teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder