01 Aralık 2010

YAZARLIK ATÖLYESİ

Özel İçel Anadolu Lisesi Panelde

Yaratıcı Yazarlık Atölyesi, öykü, şiir, deneme, eleştiri gibi yazınsal türler üzerine kuramsal çalışmaları ve uygulamaları içerir. İçel Sanat Kulübü Başkanı Erkan ÖZAYDIN’ın davetiyle gelen değerli yazarımız Serap GÖKALP tarafından yürütülen atölye çalışmalarına İçel Koleji 10/A’dan Cansu SALAN ve Pınar POLAT, 10/B’DEN Sevgi YEKTE ve Tuğba YAŞBAŞ katıldılar. Diğer katılımcılar ise MEŞİAD üyeleri, Lise Postası editörü, Sanat Kulübü üyeleriydi.

İçel Sanat Kulübü Başkanı Erkan ÖZAYDIN “Öykünün peşinde konulu atölyede İçel Sanat Kulübü'nde, Serap Gökalp Atölye'sinde öykü üzerine çalıştık. İçel Koleji'nden öğretmenleriyle gelen gençler, birlikte ürettik.”dedi.

Yazarlık atölyesiyle ilgili deneyimi olan edebiyat öğretmeni Emre KURTUL “Yazarlık Atölyesi, kaleminizin ustalaşması için hazırlanmış bir çalışmadır. Yazma pratiğinizin gelişmesi, kendi yazılarınızı da, başkalarının yazılarını da kritik edebilecek bir bakış açısı kazanmanız için planlanmıştır.  Yazarlık atölyesindeki çalışmaların ardından kendi yazı üslubunuza doğru yol almaya başlarsınız. Sayın Erkan Özaydın'a ve değerli yazarımız Serap GÖKALP'e, bize göstermiş oldukları ilgiden ve öykü atölyesinde öğrencilerimize vermiş oldukları bilgilerden dolayı İçel Koleji adına kendilerine teşekkür ederim. Ve edebiyata yürekten inanan herkesi; okuma ve yazma eylemini yaşam biçimi olarak benimseyen birey olmaya çağırıyoruz.” dedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder